Ajaton Idea

Ajaton Idea Oy on nuorekas ja monipuolinen mainonnan ja markkinointiviestinnän erikoisosaaja Tampereelta. Tarjoamme mainonnan ja markkinoinnin välineitä sekä yrityksille että yksityishenkilöille asiakkaan koosta riippumatta. Osaavan tiimimme puoleen voit kääntyä missä tahansa markkinointiin liittyvässä asiassa; on tarve sitten kokonaiselle yritysilmeelle, nettisivuille, logolle, käyntikorteille, mainosmateriaalille, markkinointisuunnitelmalle tai mainonnan tehokkuuden seurannalle. 

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Rakentamalla juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi vastaavan yritysilmeen, tehostamalla mainontaasi ja sen myötä myös myyntiäsi, haluamme olla osana edesauttamassa yrityksesi menestystä. Oman työmme jälki on myös itsellemme paras käyntikortti. Yhteistyökumppanina olemmekin monipuolinen, joustava sekä luotettava. Yrityksesi markkinointi on panostamisen arvoinen sijoitus, joka kannattaa tehdä huolella.

 

Olemmekin jo vähän odotelleet Sinua! Yhteystietomme löydät täältä »

 

Ohessa Ajaton Showreel 2017. Muun muassa tällaisten videotuotannon projektien parissa olemme viime aikoina työskennelleet!