Yritysilme

Leijonanosa yrityksen asiantuntijuudesta välittyy siitä, että yrityksen logo, esitteet, käyntikortit, verkkosivut sekä muu visuaalinen materiaali on toteutettu yhtenäistä yritysilmettä silmälläpitäen. Hyvä vinkki aloittaa brändinhallinta on siis varmistaa brändisi ilmeen yhtenäisyys ja ajantasaisuus!

Suunnittelemme yritysilmeitä niin pienille kuin suurille ja uusille kuin vanhoillekin yrityksille. Yksinkertaisimmillaan meiltä tilattava yritysilme voi olla esimerkiksi uusi tai päivitetty logo. Laajimmillaan brändillesi voidaan tuottaa kokonaisvaltainen brändikäsikirja, jossa koko brändin visuaalisen ilmeen eteen tehty luomistyö pakataan yksiin kansiin ja määritellään tarkasti se, miten brändisi näyttäytyy yleisölleen esimerkiksi erilaisten fonttien, mainoskuvien ja yleisilmeensä osalta.

Ammattitaitoiset graafiset suunnittelijamme vastaavat siitä, että tuottamamme yritysilmeet ovat vetoavia ja uskottavia. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan aina myös asiakkaan toiveet ja toimialan vaikutus. Pyritään tietysti tekemään aina vähän parempi kuin sillä teidän kilpailijalla!

 

Ja sitten sitä asiaa. 
Alla muutamia meillä tuotettuja logoja ja yritysilmeitä silmäiltäväksi.