VERKKOSIVUT JA -KAUPAT

Viihdytä verkossa

Toteutamme visuaalisia verkkosivuja ja -kauppoja aina ilmeen suunnittelusta koodaukseen, sisällöntuottoon sekä -syöttöön. Lopputuloksena ovat teknisesti luotettavat ja responsiiviset verkkosivut, jotka ilahduttavat virkistävyydellään ja tarjoavat käyttäjälleen jouheita rullailuja ja klikkailuja – päätelaitteesta riippumatta.

Verkkosivut ovat laaja kokonaisuus, joka voi tuntua hankalalta ottaa haltuun. Sen vuoksi tarjoammekin asiakkaillemme aina ilmaisen verkkosivuanalyysin.

Millainen homma se on tehdä verkkosivut?

SOSIAALINEN MEDIA

Vuorovaikutuksen Eden

Tuotamme asiakkaidemme sosiaalisen median kanaviin viihdyttävää, monipuolista ja yrityksen tavoitteisiin suhteutettua sisältöä: tekstiä, kuvia, videota – mitä tahansa kansa kulloinkin janoaa!

Sosiaalisen median sisällöntuotanto perustuu asiakkaalle erikseen laadittuun markkinointisuunnitelmaan, minkä myötä voidaan varmistua siitä, että operoidaan oikeissa kanavissa, puhutellaan oikeaa yleisöä ja kohdennetaan viestintää oikein – ei siis makseta turhasta.

Lue lisää sosiaalisen median mahdollisuuksista

HAKUKONE­MARKKINOINTI

Älä jätä etsivää roikkuun

Verkkosivusi ovat vertaansa vailla ja haluaisit koko maailman tietävän niistä? Googlen hakukonemainonnan avulla saat ohjattua verkkosivuillesi myös ne, ketkä jo etsivät palveluitasi Googlesta, mutta eivät välttämättä tiedä sinusta vielä mitään.

Toteutamme asiakkaillemme hakukonemainontaa kuukausitasolla aktiivisesti analysoiden, sekä kampanjoiden tuloksiin ja kehitykseen nopeasti reagoiden.

Kysy lisää hakukonemainonnasta

HAKUKONE­OPTIMOINTI

Google voi olla kaveri

Ja onkin, jos sen kanssa on samaa mieltä seuraavasta asiasta: asiakkaalle tulee tarjota verkkosivuilla mahdollisimman paljon hyvää, tekstimuotoista tietoa. Mikäli haluat verkkosivuillesi mahdollisimman hyvän näkyvyyden ja Googlesta uuden kaverin, ota meidät puhemieheksi – sisältöjen optimoijaksi.

Toteutamme meillä tuotetuille verkkosivuille perustasoisen optimoinnin, mutta tämän lisäksi perusteellisella sisältöjen optimoinnilla on mahdollista kohottaa omaa sijoittumista hakukoneen tuloksissa.

Kysy lisää hakukoneoptimoinnista

”Saatiin moderni ja erottuva yritysbrändi!”

HARRI KIVIRANTA, MARVEA OY

mainostoimisto tampere

”Meille oli tärkeää löytää yhteistyökumppani, jolle rakennusala oli entuudestaan tuttu. Aika ja resurssit säästyvät olennaiseen, kun ei tarvitse keskittyä toimintamallien hiomiseen. Nopeasta aikataulusta ja loma-ajan häiriöistä huolimatta Ajaton piti hyvin sovitut aikataulut. Lopputuloksena saatiin luotua yrityksellemme moderni ja erottuva yritysbrändi!”

mainostoimisto referenssit

Jutellaanko vaikka heti?

ME OLEMME AINA VALMIINA KÄÄRIMÄÄN HIHAT!

Ota yhteyttä!