YRITYSILME

Herkkää korvaa, tarkkaa silmää

Luomme vahvat ilmeet startupeille ja päivitämme vanhat yritysilmeet tuleville vuosikymmenille. Yritysilmepaketti koostuu logosta ja graafisesta ohjeistosta. Ohjeistossa yrityksellenne määritellään värimaailma ja typografia sekä erilaisten viestintävälineiden, kuten käyntikorttien ja asiakirjapohjien, ulkonäkö.

Herkkäkorvaiset ja tarkkasilmäiset graafikkomme vastaavat siitä, että brändisi näyttäytyy juuri sellaisena, kuin se on tarkoitettu.

Katso miten visuaalinen ilme rakennetaan

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Oikeat työkalut ja osaaminen

Graafinen suunnittelumme vastaa sekä sinun toiveisiisi että kohderyhmäsi tarpeisiin. Suunnittelemme ja toteutamme yritysilmeesi mukaiset graafiset viestintämateriaalit kuten logot, infograafit, käyntikortit, esitteet, asiakaslehdet ja toimitilateippaukset.

Saat meiltä tietysti tarvittaessa apua myös esitteiden ja asiakaslehtien sisältöjen koostamiseen. Kuvaamme ja haastattelemme tarvittavat henkilöt ja tuotamme materiaaliin soveltuvat tekstisisällöt.

Kysy lisää graafisesta suunnittelusta

KAMPANJA-
MATERIAALIT

Messujen näyttävimmät osastot

Messut ja muut yrityksiä yhteen keräävät tapahtumat ovat aina tärkeitä näytön paikkoja. Messuille voi lähteä rinta rottingilla edustamaan, kun peräkontista löytyy vertaansa vailla olevat ständimateriaalit: roll-upeja, mattoja, julisteita ja esitteitä.

Oman messuosaston varustelussa vain mielikuvitus on rajana. Asiakkaidemme messupresenssiä vahvistamaan on suunniteltu myös yritysilmeen mukaisia vaatteita sekä näytöillä pyöritettäviä yrityksen esittelyvideoita.

Kysy lisää kampanjamateriaaleista

”Saatiin moderni ja erottuva yritysbrändi!”

HARRI KIVIRANTA, MARVEA OY

mainostoimisto tampere

”Meille oli tärkeää löytää yhteistyökumppani, jolle rakennusala oli entuudestaan tuttu. Aika ja resurssit säästyvät olennaiseen, kun ei tarvitse keskittyä toimintamallien hiomiseen. Nopeasta aikataulusta ja loma-ajan häiriöistä huolimatta Ajaton piti hyvin sovitut aikataulut. Lopputuloksena saatiin luotua yrityksellemme moderni ja erottuva yritysbrändi!”

mainostoimisto referenssit

Tää onkin ihan just valmis!

SUUNNITELLAANKO SITTEN JOTAIN SULLE?

Ota yhteyttä!